Έχετε τις προϋποθέσεις να αιτηθείτε άδεια διαμονής;

Αναλαμβάνουμε εμείς όλη την διαδικασία!

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ

Έχετε τις προϋποθέσεις να αιτηθείτε άδεια διαμονής;

Η διαδικασία έκδοσης άδειας διαμονής αλλοδαπού είναι χρονοβόρα και δαιδαλώδης και ξεκινά με την κατάθεση εγγράφων, μα επιβάλλεται να προηγηθεί η συγκέντρωσή τους. Η σωστή καθοδήγηση και η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων από την αρχή για την αίτηση χορήγησης άδειας διαμονής θα εξασφαλίσουν στον αιτούντα περισσότερο χρόνο και θα του εξοικονομήσουν χρήματα. Η Εύνομος δικηγορική εταιρεία, Σπυρόπουλος – Παυλίδου και συνεργάτες, έχει την εμπειρία και τη γνώση να αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται ώστε να φτάσετε μέχρι το τέλος της διαδρομής, για να κρατήσετε στα χέρια σας την άδεια που δικαιούστε.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ποια υπηρεσία καταθέτετε την αίτηση άδειας διαμονής κάθε φορά;

Η διαδικασία κατάθεσης αίτησης άδειας διαμονής αλλοδαπού ποικίλλει ανάλογα με το είδος της άδειας και τον τόπο διαμονής του αιτούντος. Πρόκειται για μία διαδικασία που προβλέπεται από τον Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, ο οποίος θεσπίστηκε με τον νόμο 4251/2014.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του νόμου 4251/2014, ο αιτών, ανάλογα με τον σκοπό της παραμονής του στην χώρα (εργασία, οικογένεια, σπουδές ή οποιοσδήποτε άλλος) απευθύνεται, είτε στην Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του τόπου διαμονής, είτε στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Έχοντας το σύνολο των τυπικών και ουσιαστικών προϋποθέσεων που συντρέχουν, αιτείται την έκδοση της κατάλληλης για την περίπτωση άδειας παραμονής.

Η αίτηση για κάθε άδεια πρέπει να συνοδεύεται από ένα πλήθος εγγράφων, ανάλογα με το είδος της, σύμφωνα με τον νόμο 4251/2014.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ

Σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας και αν βρίσκεστε, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της αίτησης σας και παρέχει συμβουλές για την επίτευξη της έκδοσης της άδειας διαμονής.

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ!

Η Δικηγορική Εταιρεία Εύνομος αναλαμβάνει για εσάς τον προσδιορισμό του απαιτούμενου ραντεβού, την κατάθεση της αίτησης, τη συμπλήρωση του φακέλου σας, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί και την παρακολούθηση του αιτήματός σας σε όλη τη διάρκεια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία δύναται να παρακολουθεί την πορείας του αιτήματος σας, μέχρι την παραλαβή της άδειας παραμονής.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή Συμπληρώστε τη φόρμα, για να χειριστούμε την υπόθεσή σας με όλα τα δικαιολογητικά και εσάς παρόντες!
Μας εμπιστεύονται
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!