Ποιοί είμαστε
Γνωρίστε την ομάδα της Δικηγορικής Εταιρείας Εύνομος,
μέσα από τα βιογραφικά μας, την ενασχόληση, την εμπειρία
και την εξειδίκευσή μας σε τομείς της νομικής επιστήμης.
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!

Φυλοσοφία & Αρχές

1

Κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή!

Εξετάζουμε προσεκτικά την υπόθεσή σας, της δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο και μελετάμε όλες τις πτυχές και τα έγγραφα που τη συνοδεύουν.

2

Ειλικρινής επικοινωνία

Γνώμονας της Δικηγορικής Εταιρείας Εύνομος είναι το συμφέρον του εντολέα και η σχέση εμπιστοσύνης μαζί του. Θα σας καθοδηγήσουμε αναφορικά με την στρατηγική και τα βήματα που θα ακολουθηθούν για την υπόθεσή σας.

3

Νομική υποστήριξη με ακρίβεια

Η εξειδίκευση των δικηγόρων της Δικηγορικής Εταιρείας Εύνομος εξασφαλίζει ότι η προσωπική σας υπόθεση θα εξεταστεί και θα συνεκτιμηθεί κάθε λεπτομέρεια.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε την υπόθεσή σας

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία διαθέτει συνεργάτες δικηγόρους, με εξειδίκευση σε κάθε κλάδο δικαίου. Η πολύτιμη εμπειρία του εγγυάται τον καλύτερο δυνατό χειρισμό της υπόθεσής σας!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία έχει διευρύνει την παροχή νομικών υπηρεσιών και κινείται με άξονα τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του ως πρώτη προτεραιότητα. Στην εταιρεία Εύνομος προσεγγίζουμε τον πελάτη με ευαισθησία, σεβασμό, ευγένεια και μοναδικό ενδιαφέρον προς την υπόθεσή του.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Η δικηγορική ομάδα της Εύνομος θα ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά σας για ραντεβού. Το συντομότερο δυνατό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, με τον πιο εξειδικευμένο δικηγόρο ανάλογα με τον κλάδο δικαίου που αφορά η υπόθεσή σας.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία και Συνεργάτες διαθέτει συνεργάτες δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν να σας παράσχουν νομική υποστήριξη σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα!

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
LLM Ευρωπαϊκού Δικαίου
Ο Δημήτρης Σπυρόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική Σχολή Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Essex, Colchester, UK.
Δικηγόρος
MSc Χρηματοπιστωτικού Δικαίου
Η Σοφία Παυλίδου γεννήθηκε στην Καβάλα και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (MSc).
Επικοινωνήστε μαζι μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
Μας εμπιστεύονται