Ποινικό δίκαιο

Εμπιστευτείτε την υπόθεσή σας, όσο ευαίσθητη κι αν είναι, ενώπιον εξειδικευμένων δικηγόρων, στο δικηγορικό μας γραφείο.

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το ποινικό δίκαιο αναμφίβολα αποτελεί ιδιαίτερο κλάδο του δικαίου, καθώς είναι ευρύτερα γνωστό ότι ασχολείται με την διάπραξη ποινικών αδικημάτων κι ακόμη, επιβάλλει ποινές σε εκείνους, οι οποίοι έχουν διαπράξει ποινικό αδίκημα.

Ακόμη και αυτός ο ιδιαίτερος κλάδος είναι πιθανό να απασχολήσει το οποιοδήποτε άτομο κατά τη διάρκεια του βίου του και η υπεράσπισή του ορίζεται ρητά στις θεμελιώδεις αρχές του Ποινικού Δικαίου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Δικηγορική Εταιρεία Εύνομος για να κλείσετε ραντεβού και να μας εμπιστευτείτε την υπόθεσή σας, όσο ευαίσθητη κι αν είναι, ενώπιον εξειδικευμένων δικηγόρων, στο δικηγορικό μας γραφείο.

Να επισημάνουμε ότι οι κανόνες του ποινικού δικαίου υπαγορεύουν μια κοινωνική συμπεριφορά, στα πλαίσια μιας οργανωμένης κοινωνίας, η οποία βασίζεται στον αλληλοσεβασμό των μελών της και ειδικότερα στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της περιουσίας και άλλων εννόμων αγαθών.

Η απόκλιση από τη συμπεριφορά αυτή ενεργοποιεί τον μηχανισμό του ποινικού δικαίου και ταυτόχρονα αποτελεί τον οδηγό της υπεράσπισης του θύτη ή του θύματος. Το ποινικό δίκαιο προστατεύει έννομα αγαθά, όπως η ζωή, η σωματική ακεραιότητα, η τιμή, η υπόληψη και απειλεί ποινές για την προσβολή τους.

Η ενασχόληση με μια υπόθεση ποινικού δικαίου απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, μελέτη, εμβάθυνση, συγκεκριμένα βήματα για την οργάνωση της επιχειρηματολογίας, προετοιμασία, ετοιμότητα και εγρήγορση.

Η νομική ομάδα της Δικηγορικής Εταιρείας Εύνομος διαθέτει εξειδικευμένους δικηγόρους, με εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων ποινικού δικαίου.

Η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία αναλαμβάνει το χειρισμό ποινικών αδικημάτων όλων των βαθμών, από πλημμελήματα μέχρι κακουργήματα.

Συχνά σε υπόθεση ποινικού δικαίου απαιτείται η σύνταξη μηνύσεων και η παράσταση σε ανακριτικές πράξεις ποινικών αδικημάτων κάθε βαθμού. Ένας ενεργός και μάχιμος δικηγόρος της Δικηγορικής Εταιρείας Εύνομος, με αίσθημα ευθύνης έναντι του εντολέα του, παρίσταται σε όλα τα ποινικά ακροατήρια και επιπλέον, σε ποινικά ακροατήρια αεροδικείων, ναυτοδικείων και στρατοδικείων, κατά περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ιστορικό των υποθέσεων που έχει αναλάβει η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία περιλαμβάνονται υποθέσεις συγχωνεύσεως ποινών, δοσοποίησης και εν γένει υποθέσεις όλου του φάσματος του ποινικού δικαίου.

Οι υποθέσεις που αυξάνονται τα τελευταία έτη, ενόψει και της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης και ωρίμανσης της ελληνικής κοινωνίας, είναι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, παρενόχλησης στο χώρο εργασίας (εργασιακό bullying), ακόμη και σεξουαλικής παρενόχλησης σε οποιοδήποτε χώρο ή και στην εργασία του θύματος, αλλά και υποθέσεις κατ’ εξακολούθηση παρενόχλησης ή/και εκφοβισμού στο σχολείο σε ανηλίκους. Αναφερόμαστε στο λεγόμενο “σχολικό bullying“, το οποίο ανήκει επίσης με τη σειρά του και στον τομέα του ποινικού δικαίου.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Εμπιστευτείτε την υπόθεσή σας, όσο ευαίσθητη κι αν είναι σε εξειδικευμένους δικηγόρους. Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε
Μας εμπιστεύονται
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!