Ήρθε η ώρα της απονομής σύνταξης σας ή την λαμβάνετε ήδη μειωμένη;

Αφήστε το πάνω μας και λάβετε την σύνταξη που πραγματικά δικαιούστε άμεσα!

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

1

Έκδοση σύνταξης, υπολογισμός σύνταξης & δικαιώματα του συνταξιούχου

Αν λαμβάνετε λιγότερη σύνταξη, απ’ όση πραγματικά δικαιούστε, η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία μπορεί να σας βοηθήσει στις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να προσβάλλετε την πράξη συνταξιοδότησης, που έχει εκδοθεί για εσάς.

Αν ένας συνταξιούχος αμφιβάλλει για τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξής του, έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί σε δικηγόρο και να χρησιμοποιήσει νομικές υπηρεσίες ώστε να ασκήσει είτε ένσταση, είτε ενδικοφανή προσφυγή. Πρόκειται για ένδικα βοηθήματα που ασκούνται από εξειδικευμένους έμπειρους δικηγόρους, με τεχνογνωσία και εμπειρία, που παρέχει η Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία.

Η ένσταση ή ενδικοφανής προσφυγή ασκούνται ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών επιτροπών του ΕΦΚΑ, οι οποίες συγκροτούνται για να εξετάζουν, κατά βάση, τις αντιρρήσεις των συνταξιούχων κατά των συνταξιοδοτικών πράξεων.

2

Προσβολή της συνταξιοδοτικής πράξης

Η προσβολή της συνταξιοδοτικής πράξης είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να διορθωθούν τυχόν σφάλματα, τα οποία σχετίζονται με την ουσία τού συνταξιοδοτικού δικαιώματος. Μετά την απόρριψη της ένστασης από την αρμόδια διοικητική επιτροπή, το επόμενο στάδιο είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη. Σε αμφότερα τα στάδια, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείτε τις νομικές υπηρεσίες των εξειδικευμένων δικηγόρων της δικηγορικής εταιρείας Εύνομος. Αν δεν διορθωθούν τα σφάλματα, με την προσβολή της πράξης απονομής σύνταξης, με τη διαδικασία, που περιγράφεται παραπάνω, τα σφάλματα θα συνοδεύουν τον συνταξιούχο για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Θα θέλατε να λαμβάνετε για πάντα από τότε και στο εξής λιγότερες συνταξιοδοτικές αποδοχές για μια περίπτωση λάθους;

Αξίζει να λάβετε την κατάλληλη νομική συμβουλή από τη δικηγορική εταιρεία Εύνομος ώστε να συνταχθεί σωστά και να ελεγχθεί σε όλα τα στάδια.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΚΟΜΑ!

Η σημαντικότερη απόφαση πριν την αίτηση συνταξιοδότησης

Με ένα ραντεβού στο δικηγορικό μας γραφείο, αμέσως μετά την μελέτη της υπόθεσής σας, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τι ισχύει στην περίπτωσή σας, αναφορικά με την συνταξιοδότηση. Μπορείτε να αποφύγετε πιθανά λάθη, τα οποία ενδέχεται να σας δημιουργήσουν εμπόδια στην αίτηση συνταξιοδότησης.

Με τις νομικές συμβουλές της δικηγορικής εταιρείας Εύνομος, σιγουρευτείτε ότι στη διαδικασία της αίτησης συνταξιοδότησης που γίνεται για λογαριασμό σας ή για λογαριασμό ενός από τους οικείους σας, δεν θα γίνει κανένα λάθος ή θα διορθωθεί αν υπάρχει, πριν κατατεθεί.

Η σημαντικότερη απόφαση πριν την αίτηση συνταξιοδότησης είναι να απευθυνθείτε σε ένα δικηγορικό γραφείο που να παρέχει τεχνογνωσία, όπως η δικηγορική εταιρεία Εύνομος.
Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και έξυπνα. Ακόμη κι αν έχετε δοκιμάσει να συντάξετε από μόνοι σας την αίτηση συνταξιοδότησης με όλα τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που θα σας ζητηθούν, είναι χρήσιμο να απευθυνθείτε στη δικηγορική εταιρεία Εύνομος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με ασφάλεια ότι τηρήθηκαν όλα τα βήματα και οι προθεσμίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κλείστε ραντεβού για να δούμε από κοντά όλα τα δικαιολογητικά, για την αίτηση συνταξιοδότησης.

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Πριν τη διαδικασία της αίτησης συνταξιοδότησης, αναλαμβάνουμε τη μελέτη για τη θεμελίωση και κατοχύρωση της σύνταξής σας.

ΕΝΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Καταθέτουμε ένσταση ή ενδικοφανή προσφυγή στην αρμόδια διοικητική επιτροπή του ΕΦΚΑ, αν απαιτείται. Μετά από αυτό το στάδιο, ακολουθεί προσφυγή στη δικαιοσύνη.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Το ποσό σύνταξης πρέπει να αναγράφεται με σαφήνεια, ξεκάθαρα και κατανοητά. Για τη διασφάλιση των παραπάνω, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τη Δικηγορική Εταιρεία Εύνομος.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Εξειδικευμένοι δικηγόροι της δικηγορικής εταιρείας Εύνομος στα συνταξιοδοτικά χειρίζονται την υπόθεσή σας με εσάς παρόντες.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!
Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888, για να μπορείτε να έχετε χρόνο να ετοιμάσετε τα έγγραφά σας και να βρίσκεστε εντός προθεσμιών ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
Μας εμπιστεύονται
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!