Αντιμετωπίστε νόμιμα και με ασφάλεια την ανυποταξία

Εμείς στη Εύνομος έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση για να σας παρέχουμε την απαραίτητη νομική υποστήριξη και προσαρμοσμένες λύσεις στην στρατολογική σας κατάσταση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της υπόθεσής σας με επαγγελματισμό και εχεμύθεια.

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.

Εμείς στη Εύνομος έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση για να σας παρέχουμε την απαραίτητη νομική υποστήριξη και προσαρμοσμένες λύσεις στην στρατολογική σας κατάσταση

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της υπόθεσής σας με επαγγελματισμό και εχεμύθεια.

Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση και Επίλυση Ζητημάτων Ανυποταξίας

1

Διαδικασία Αναγνώρισης και Αντιμετώπισης της Ανυποταξίας

Η αναγνώριση της κατάστασης ανυποταξίας είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, που απαιτεί εξειδικευμένη νομική γνώση και προσεκτική διαχείριση. Αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη, όταν οι υπόχρεοι για στράτευση διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό και δεν είναι ενήμεροι για τις τρέχουσες νομικές διαδικασίες στην Ελλάδα. Στην Evnomos, κατανοούμε τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζετε και παρέχουμε πλήρη καθοδήγηση και νομική υποστήριξη για τη νόμιμη τακτοποίηση της ανυποταξίας σας. Η εμπειρία μας καλύπτει όλες τις απαραίτητες νομικές συμβουλές από την αρχική ενημέρωση, μέχρι την τελική υποβολή των απαραιτήτων εγγράφων και την παρακολούθηση της προόδου της υπόθεσής σας.

2

Νομικές Συνέπειες της Ανυποταξίας

Η ανυποταξία μπορεί να έχει σοβαρές νομικές συνέπειες, οι οποίες απαιτούν ενδελεχή νομική προσέγγιση και διαχείριση. Οι συνέπειες είναι σωρευτικές και περιλαμβάνουν την επιβολή προστίμου σε ό,τι αφορά τις διοικητικές κυρώσεις και την επιβολή φυλάκισης, σε ό,τι αφορά τις ποινικές κυρώσεις για την παράβαση του νόμου περί στρατεύσεως. Στην Evnomos, προσφέρουμε πλήρεις νομικές υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν εκτενή κάλυψη όλων των πτυχών τής ανυποταξίας. Από την πρώτη νομική συμβουλή μέχρι την αντιμετώπιση των ποινικών και διοικητικών διαδικασιών, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή νομική προστασία και υποστήριξη, διαχειριζόμενη κάθε πτυχή της υπόθεσής σας με επαγγελματισμό και εχεμύθεια.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΚΟΜΑ!

Απαλλαγή από την Υποχρέωση Στράτευσης

Ο νόμος απαριθμεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την τυχόν οριστική απαλλαγή του υπόχρεου στράτευσης. Κάθε υπόχρεος στράτευσης πρέπει να μεριμνήσει, πριν την πρόσκλησή του για κατάταξη, αν υπάγεται σε κάποια περίπτωση απαλλαγής, έτσι ώστε να ακολουθήσει τις νόμιμες ενέργειες και διαδικασίες, για την οριστική απαλλαγή τής υποχρέωσής του εκπλήρωσης της στρατιωτικής του θητείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στην Evnomos, κατανοούμε τις προκλήσεις και τις ανησυχίες που μπορεί να συνεπάγεται η κατάσταση της ανυποταξίας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους νομικούς που ειδικεύονται στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων και νομικής υποστήριξης για άτομα που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ενημέρωση για τις τρέχουσες και επικείμενες νομοθετικές αλλαγές, που επηρεάζουν την ανυποταξία. Συμβουλές για να παραμένετε ενημερωμένοι και να συμμορφωθείτε με τις διατάξεις για την υποχρέωση στράτευσης.

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Λεπτομερής εξήγηση των ποινικών συνεπειών που μπορεί να συναντήσει κάποιος ως ανυπότακτος. Πληροφορίες για τις ποινικές κυρώσεις και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Οδηγίες για την πλήρη κατανόηση και τη διαχείριση των διοικητικών διαδικασιών σχετικά με την ανυποταξία. Σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πώς μπορεί η Evnomos να σας παρέχει την απαραίτητη συμβουλευτική υποστήριξη και νομική βοήθεια. Αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888, για να μπορείτε να έχετε χρόνο να ετοιμάσετε τα έγγραφά σας και να βρίσκεστε εντός προθεσμιών ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.

Μας εμπιστεύονται
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!