Μην σιωπάτε: Αντιμετωπίστε την Παρενόχληση στην Εργασία

Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Μην αφήνετε την παρενόχληση να επηρεάζει την εργασιακη και προσωπική σας ζωή. Αναλάβετε δράση τώρα.

Νομική υποστήριξη: η εύνομος παρέχει εξειδικευμένη νομική συμβουλευτική και υποστήριξη για θέματα παρενόχλησης στον χώρο εργασίας.

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.

Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Μην αφήνετε την παρενόχληση να επηρεάζει την εργασιακη και προσωπική σας ζωή. Αναλάβετε δράση τώρα.

Νομική υποστήριξη: η εύνομος παρέχει εξειδικευμένη νομική συμβουλευτική και υποστήριξη για θέματα παρενόχλησης στον χώρο εργασίας.

Δικαιώματα και Προστασία στον Εργασιακό Χώρο

1

Νομική Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης στον χώρο εργασίας

Η παρενόχληση είναι μια παράνομη συμπεριφορά, που προσβάλλει την προσωπικότητα του εργαζομένου. Στην Evnomos, προσδιορίζουμε τις περιπτώσεις παρενόχληση στον χώρο εργασίας και πώς ο νόμος μπορεί να σας προστατεύσει.

2

Πώς αντιμετωπίζεται νομικά η παρενόχληση στον χώρο εργασίας

Η ομάδα των δικηγόρων μας παρέχει προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και νομική υποστήριξη, βοηθώντας σας να αναγνωρίσετε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, και να αντιδράσετε δυναμικά και αποτελεσματικά.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΚΟΜΑ!

Οδηγός για την Ασφάλεια στο Χώρο Εργασίας

Η απρόσκοπτη και χωρίς εμπόδια, παροχή τής εργασίας σας στον εργασιακό χώρο είναι δικαίωμά σας. Ο εργοδότης υποχρεούται να παρέχει στους εργαζομένους ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον. Έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει στις περιπτώσεις παρενόχλησης και ευθύνεται νομικά, αν δεν αντιμετωπίζει δραστικά τέτοιες περιπτώσεις. Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε νομικά την παρενόχληση και πώς να προστατεύεστε από αυτή.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αναγνωρίστε συμπεριφορές και ενέργειες που ξεπερνούν τα όρια του νόμου και συνιστούν παρενόχληση στον εργασιακό χώρο.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μιλήστε ανοιχτά για τις ανησυχίες σας και για παράνομη συμπεριφορά συναδέλφων σας, με την διοίκηση ή με το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Κρατήστε αρχείο με αποδείξεις όπως emails ή σημειώσεις σχετικές με περιστατικά παρενόχλησης και με συγκεκριμένες ημερομηνίες..

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αναζητήστε υποστήριξη και μαρτυρίες από συναδέλφους και επαγγελματικές οργανώσεις

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ενημερωθείτε για τα εργατικά και νομικά σας δικαιώματα σε περίπτωση παρενόχλησης.

ΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Διεκδικήστε δικαστικά την παύση της παράνομης συμπεριφοράς στο πρόσωπό σας και αποζημίωση!

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!
Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888, για να μπορείτε να έχετε χρόνο να ετοιμάσετε τα έγγραφά σας και να βρίσκεστε εντός προθεσμιών ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
Μας εμπιστεύονται
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!