Ιατρική Διαφήμιση

Η άλλη όψη της άρσης της απόλυτης απαγόρευσης

Νομική καθοδήγηση για την διαφήμιση των ιατρικών σας υπηρεσιών.

Η εποχή που ζούμε απαιτεί προσεκτική πλοήγηση μέσα από το περίπλοκο νομικό πλαίσιο της ιατρικής διαφήμισης.

Με εξειδικευμένη γνώση και μακροχρόνια εμπειρία, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας εξασφαλίσει ότι η προβολή των υπηρεσιών σας είναι πλήρως συμμορφωμένη με τις ισχύουσες διατάξεις, όπως έχουν ερμηνευθεί από τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
Νομικές Οδηγίες για Επιτυχημένη Ιατρική Διαφήμιση

1

Οι Κώδικες Δεοντολογίας δεν πρέπει να οδηγούν στην κατάργησης της επαγγελματικής ελευθερίας:

Η συμμόρφωση με την υφισταμένη νομοθεσία όπως ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας, ή ο Κώδικας Οδοντιατρικής Δεοντολογίας αντίστοιχα, δεν σημαίνει ότι οι διαφημίσεις υπόκεινται σε τόσο αυστηρούς περιορισμούς, ώστε να καταργείται, στην ουσία της η επαγγελματική ελευθερία το δικαίωμα του κοινού στην πληροφόρηση του κοινού, που πηγάζουν από το Σύνταγμα.

2

Η Διαφήμιση είναι αναγκαία για την προβολή των υπηρεσιών του ιατρού και την πληροφόρηση του κοινού και πρέπει να είναι ακριβής και θεμιτή.

Η διαφήμιση πρέπει να παρέχει ακριβή, σαφή και χρήσιμη πληροφορία χωρίς να παραπλανά τον καταναλωτή. Η έμφαση πρέπει να δίνεται στην παροχή γνώσης και όχι στην ανταγωνιστική υπεροχή.

Συμμόρφωση με Νομικές Ρυθμίσεις

Παρέχουμε νομικές συμβουλές συμμόρφωση των ιατρικών διαφημίσεων όχι μόνο με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, αλλά και στα πλαίσια της Κοινωνίας της πληροφορίας, που επιτάσσει την διάδοση των πληροφοριών στο κοινό. Εξασφαλίζουμε ότι οι διαφημίσεις σας πληρούν όλα τα νομικά κριτήρια, προστατεύοντας την επαγγελματική σας εικόνα.

Διασφάλιση Ορθής και θεμιτής πληροφόρησης

Παρέχουμε συμβουλές για την διαφήμιση των ιατρικών υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ενημέρωση των ασθενών χωρίς παραπλανητικές πρακτικές με αντικειμενική και ορθή πληροφόρηση

Νομική Προστασία σε περίπτωση εμπλοκής με τα πειθαρχικά όργανα

Με την τεχνογνωσία, που διαθέτουμε, σας υποδεικνύουμε τον κατάλληλο νομικό τρόπο να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο της εμπλοκής σας με τα πειθαρχικά όργανα. Όμως ακόμα και στην περίπτωση πειθαρχικής δίωξης, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξή σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Στρατηγική Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ

Παρέχουμε ευρεία νομική υποστήριξη στις στρατηγικές επικοινωνίας που έχετε οργανώσει, με εμπεριστατωμένες γνωμοδοτήσεις, έτσι ώστε να προσαρμόζονται οι διαφημίσεις σας με το ισχύον νομικό πλαίσιο, και ταυτόχρονα, να ενημερώνετε το κοινό γι’ αυτά, που έχει δικαίωμα να γνωρίζει.

ΠΛΗΡΗΣ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Συνολικά, η Δικηγορική Εταιρεία Εύνομος αναλαμβάνει την εν γένει νομική κάλυψη τής επιχείρησής σας και την πλήρη , νομική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, μέχρι την παράσταση στα αρμόδια δικαστήρια.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

Ενημέρωση σχετικά με τη συμμόρφωση των διαφημιστικών πρακτικών με τους εθνικούς και διεθνείς κανόνες και τη νομολογία των εθνικών Δικαστηρίων και του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νομικές Συμβουλές για την διασφάλιση της αντικειμενικής πληροφόρησης και της διαφάνειας στις διαφημίσεις ιατρικών υπηρεσιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Καθοδήγηση για την αποφυγή επαγγελματικής ευθύνης, που μπορεί να προκύψει από την ιατρική διαφήμιση.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Κανονίστε το ραντεβού με έναν ειδικευμένο δικηγόρο της 'Εύνομος' και εξασφαλίστε εξατομικευμένη νομική καθοδήγηση για την ιατρική σας διαφήμιση.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!
Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888, για πλήρη νομική κάλυψη υποθέσεων αστικού, ποινικού και φορολογικού δικαίου ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
Μας εμπιστεύονται
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!