ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η αγοραπωλησία ακινήτων και η διαχείριση ακινήτων είναι χρονοβόρες διαδικασίες και απαιτούν μέγιστη προσοχή. Μπορεί να φαίνονται απλές διαδικασίες, ωστόσο κρύβουν συχνές παγίδες, οπότε σίγουρα χρειάζεστε νομική συμβουλή! Η ύπαρξη δικηγόρου κρίνεται επιβεβλημένη λοιπόν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ

Η Δικηγορική εταιρεία Εύνομος έχει την εμπειρία και την εξειδίκευση ώστε να βρίσκεται στο πλάι σας σε κάθε στάδιο αυτής της πορείας αγοραπωλησίας, η οποία συχνά καταλήγει δαιδαλώδης αν επιχειρηθεί να ξεκινήσει χωρίς νομική υποστήριξη.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Δικηγορική εταιρεία Εύνομος, ακόμη και σε δεύτερο στάδιο, σε περίπτωση δηλαδή που έχετε ξεκινήσει και δεν τα έχετε καταφέρει. Θα σας παρέχουμε νομικές υπηρεσίες με σεβασμό και εχεμύθεια. Η παράσταση δικηγόρου θα σας βοηθήσει να νιώσετε επιπλέον εμπιστοσύνη και ασφάλεια ως προς το εγχείρημά σας για την αγοραπωλησία ακινήτου.

Άλλωστε, η Δικηγορική εταιρεία Εύνομος σταθερά αναλαμβάνει την διενέργεια ελέγχων τίτλων ιδιοκτησίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσω συνεργατών σε κάθε Περιφέρεια της χώρας κι ακόμη, τη σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού σε περίπτωση αρραβώνα και προκαταβολής.

Ακόμη, αναλαμβάνει την παράσταση ενώπιον συμβολαιογράφου, καθώς και τη μεταγραφή του ακινήτου στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο ή/και στο αρμόδιο κτηματολογικό γραφείο.

1

Η περίπτωση λανθασμένης εγγραφής

Επίσης, η δήλωση της ακίνητης περιουσίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο, η διόρθωση τυχόν λανθασμένης εγγραφής (αν έχετε ξεκινήσει μόνος ή μόνη τη διαδικασία, όπως αναφέραμε παραπάνω) και η άρση ή εξάλειψη προσημείωσης υποθήκης που έχει εγγραφεί επί της ιδιοκτησίας είναι επιπλέον ενέργειες ως προς τον τομέα της αγοραπωλησίας ακινήτων που το δικηγορικό γραφείο της Εύνομος αναλαμβάνει με γνώση και κατάρτιση.

2

Συνεργασία με συμβολαιογράφους και μηχανικούς

Σημειώστε ότι η Δικηγορική εταιρεία Εύνομος συνεργάζεται ήδη από μόνη της με έμπειρους συμβολαιογράφους και μηχανικούς ανά την Ελλάδα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε για να αρχίσουμε να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, αναφορικά με ένα ομολογουμένως σύνθετο θέμα, όπως είναι η αγοραπωλησία ακινήτων.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ
Η Δικηγορική Εταιρεία Εύνομος αναλαμβάνει όλα τα στάδια μιας αγοραπωλησίας, από τον έλεγχο τίτλων, μέχρι τα συμβόλαια στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη. Διατηρούμε συνεργασία με συμβολαιογράφους και μηχανικούς, εξετάζουμε την περίπτωση λανθασμένης εγγραφής. Καλέστε μας στα 2160 704 470 | 6981 004 888 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε.
Μας εμπιστεύονται
Εμπειρία 25+ ετών στις νομικές υποθέσεις

Στο δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Εύνομος, η σχέση πελάτη – δικηγόρου βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αρμονική συνεργασία του εντολέα με τον δικηγόρο του. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Με πείρα 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και παράλληλα, έχει βαθιά γνώση υποθέσεων που απασχολούν την ομογένεια εκτός Ελλάδος!